Att göra- listan

Ja, tror att alla mina ”måsten” för dagen är avklarade. Eller, ja, måsten… jag gillar ju egentligen inte det ordet. Varför måste man ha måsten? Såhär då; Nu har jag klarat av det som jag ville ha gjort för dagen! OOHH Yeahh!

* Litteratur inför höstens kurs –> check!

* Fört in schemat i agendan –> check!

* Kollat upp mina framtida gruppmedlemmar –> check! (alltså inte kollat upp och granskat, mest bara kollat namn…)

* Lagt all ren tvätt i lådorna och plockat bort en sommars post och sånt–> check!

Ja, än så länge en shysst lista, och mer kommer. Ska träna, höra av mig till Pillan och Maria, lägga in bilder från helgen på fejsboken och kanske, kanske fota och sätta in all kurslitteratur för försäljning. Vore coolt att dra utomlands för dom pengarna sen.. om det nu blir någe av’et.

Oj Oj Oj vilket bröllop förresten! Stressigt, mysigt, svettigt, matigt, hysteriskt, skrattigt, tårigt – och helt enkelt UNDERBART! Ett beljublat framträdande av mig och familjen, alla grät, Andreas grät – för första gången på 16 år. Micke och Micke polis med! Ha! Dessutom fick jag sjunga med De Nadas – och de hoppades på fler gånger! De är bra de där De Nadas; goa gubbar från Värmlands skogar ska det vara!

Nehe, en shake på det här :)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: