Sommarlov!!

Äntligen sommarlov! Idag känns det ju till och med som att det är sommarlov med. Hunnit medd mycket har jag likaså; Städat hela huset, svabbat av, tvättat 2 maskiner som nu hänger ute på tork, håvat poolen, tagit ett dopp i poolen och börjat klora poolen. Nu ligger jag i solstolen och funderar på veckans övriga planering.

Ikväll kommer Becca & co samt kanske Fredde & co. Ska på grillkväll hos Pia och tänker nog minsann hinna med träning innan också! Slutspurt innan bröllopet – men inte för att det slutar efter det. Mitt nya liv är så skönt och jag kommer hålla i detta nu!

Har inte hört från en kär vän på över en vecka, trots att jag nu försökt. Omständigheterna är röriga och helt ärligt orkar jag inte med mer dramatik på tjejkompisfronten nu. Jag blir bara ledsen över situationen. Återigen undrar jag om jag inte är skapt för att ha nära tjejkompisförhållanden…

Däremot är jag GLAD över att kontakten med min Sara – humsan – har återupptagits! Pillan, Magda och jag måste verkligen få till en resa till Malmö i höst! Vi måste!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: