Det mörknar – MEN Snart bröllopsvecka!

Klockan är 21:55 (pip) och det är snart mörkt ute….tråkigt. Var tog sommaren vägen liksom? Sitter på soffpuffen hos Andreas och Erica, men det är bara jag här – helt solo. Ibland låter nåt konstigt och då känner jag mig ensam, men visst är det också skönt att bara få vara och så.

Ensamt, ja. Har jobbat som en häst i 4 veckor nu. Varit en IKEA-sommar minsann. Man undrar om alla har fått fnatt som på sin om möjligt regniga semester inte kan komma på något annat än att göra alla andra 7000 besökare sällskap på varuhuset. För de var där flera dagar – många av dem. Har ställt upp, kommit in tidigare, stannat kvar – jobbat hårt – och slitit. Många trevliga nya, några som man riktigt klaffar med och några som jag fått smått paniken på.

Annars har jag inte gjort mycket. Velat träna, tagit med kläder varje dag, men de har legat kvar i bilen. Helt slut och färdig efter de här dagarna. Men imorrn! Då ska det svettas, pressas i solen och till sist sägas hejdå till kollegorna på bästa grillvis hos Pia:n.

Ser iallafall fram emot veckan som kommer! Bröllop, träffa familyn! Åh, det blir fint!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: