En liten luring sådär på morgonkwisten :)

Mehehehe!

Igår startade operation luring på Andreas. Frågade efter jobbet om vi inte skulle ta ett morgonpass på Malkars idag på morgonen? Nje, blev till ett, ja! Det är ju skönt att få en bra start på helgen liksom. Så imorse klockan 20 över 8 fick jag börja hålla masken. Dra ut på det lite. Vi skulle ju åka halv! Fylla på flaskan S.A.K.T.A…. ”tog du en sån där tablett? Ja, men då tar jag en också…” S.A.K.T.A… sen bar det av!

Vid Malkars stod två bilar på parkeringen, samt två killar. Andreas stoppades på vägen in till träningen av
”Hej, är du Andreas Enbom?”
” eh.. Jaa” (lite tveksam var han..vad är det nu liksom)
” Ja, men vad bra. Jag har nämligen ett uppdrag till dig” (räcker över ett papper)
” ookej, ja det ante mig. Jag som ville träna! (läser på lappen) Tack Hanna!”
” Ja, då ska du få en ögonbindel här då..”

Hehehehe.. Sen åkte de iväg. Vad jag vet ska de till någon sorts fotbollskupp. Där ska brorsan leta upp en Hanna och få sälja lite korv en stund. Sen får han av henne nästa uppdrag – kanindräkt! På med den och följa kartan runt planen och in i skog. Där väntar grabbarna med gevär – paintball. Gissar att kaninen sitter liite i skiten :)

Blir nog en bra dag för honom. Vädret verkar hålla i sig. Vet ju inte hur det ser ut på fastlandet. Det skulle bli världens oväder idag men nu säger dem växlande. Håller tummarna! De ska ju tälta sen.

Så till Andreas på hans dag; SKÅL!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: