You are my sunshine!

Solstol, solstol & åter solstol!

Jag har legat i den mest hela dagen och i övrigt bara tvättat en maskin, plinkat lite gitarr och börjat läsa en bok. A <3 E ville ha hjälp med en sak till till da weddin som jag börjat fundera på med och kanske en & annan liten sak med [hemlis]

Det är väldigt tyst och lugnt här i ensamheten. Familjen är uppe i kroken och njuter. Jag njuter med – men det är sjukt tomt och tyst. Saknar även övriga familjen. Mestadelen av dem är i Nyköping vilket inte gör mitt sololiv enklare direkt. Men jaja; imorrn, onsdag och fredag ska jag utföra lite dagsverke igen. Dessutom ska jag work-outta på malkars. Bokat två pass och fler kommer det bli denna vecka. Bara jag känner mig okej i halsen.

I’m freakin’ on it! Det är äntligen sommar och jag är på G!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: