Livet som husfru

Just nu sitter jag med en smoothie, en kopp kaffe och en grymt saftig nektarin framför minilappisen. Frukost, nog det bästa målet på hela dagen enligt mig. Dock är den kanske inte helt komplett. Kör så här nu. Tränade easyline vid 7.50; höll på att kräkas när vi skulle börja på tredje varvet och det höll i sig ända hem… skulle kanske stoppat i mig nåt litet innan träningen med facit på hand. Var riktigt skoj däremot! Nya maskiner – nu är jag igång igen! Blir skitbra det här, Malkars, har saknat…

Annars är det typ som vanligt, ska försöka funta lite på surprajses till den dära helgen i augusti som närmar sig med stormsteg! Öva lite låtar å så. Ska ju jobba imorrn och kanske nästa vecka några pass. Sen drar det igång for real. IKEAsommar. Langa köttbullar, räkna dem i kassan, träffa en massa människor – glada och icke så glada. Ska bli skönt att tjäna lite pengar, kunna gå in på jobbet och bara göra mitt jobb. Inte behöva engagera mig totalt och ha höga krav på mig själv. Blir bra!

MEN! Jag vill till Karlskoga, jag vill träffa mina underbara syskonbarn 35 mil och längra bort och jag vill ha sol!! Snart ska jag jobba – ge mig lite innan va? Snälla Gud, Allah, Shiva, Rah eller vem som nu styr ´över det där..

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: