Mot djupaste Småland!

Vi bär oss av runt tre i eftermiddag. Jag och grabbarna ska ut på roadtrip – jag och M&M – mot Stockaryd och djupaste småländska skogarna. Ska hälsa på Veronica för första gången, första gången! De har bott i Norge tills förra året, kom aldrig iväg dit och skäms för att jag under detta året inte har kommit iväg till dem ens när de bor i Sverige…

Nu blir det dock av! Bröllopsparet SKA få tid att planera och fixa till den stora helgen i augusti och jag passar på att ställa upp nu när jag kan. Sen drar jobbet igång – ska bli gott att tjäna lite pengar och försöka träffa alla goa igen.

Igår åkte jag till Annelies gemytliga, mysiga lilla hus i Färjestaden, kom på när jag anlände att det hade tagit en kvart max att promenera dit. Visste jag dock inte innan, så det blev ju pärlan dit. Huset har verkligen potential att bli ett riktigt smultronställe! Fin trädgård och mysigt läge!

Nu blir det till att dricka upp morgonkaffet (det enda jag känner smaken på..) börja packa och kanske göra det dära närvaroprovet i matten… kan inte bestämma om jag ska slutföra skiten eller låta den vara..

Det BLIR ju SamIn till hösten, jag och Maria! Därför behöver jag ju egentligen inte matten, men har nu gjort hälften och kanske är det då bra att äntligen få den gjord… men motivationen, ork och lust säger sommarpaus och njuta av livet – fixa surprajses och umgås. Ja hur gör man då?? hmm…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: