Matte B- som i BAJS!

Ja, fredag äntligen. Veckor går otroligt fort. Bor plötsligt i kollektiv. Delar lägenhet med mamma och lillebror igen. Just det känns bra. Det andra är ganska tungt. Lämnade för 2 timmar sen in ett osäkert matteprov. Jag känner mig dum – rentav korkad. Det där som jag anat innanför pannbenet känns som luft. Finns inte mycket kvar. Hela räknetiden känner jag dessutom VARFÖR? Varför ska jag göra det här? Vad kan jag tillföra lilla Lisa i tvåan om detta sen? Kan någon förklara det för mig?

På universitetet skrivs det uppsats, även här sviker energi och lust. Ångest över det som är kvar innan sommar, sol, varma stränder, ljummet vatten och köttbullerace på IKEA:t smyger sig inte på. Det väller liksom över mig istället!

Så jag tar min smått träningsvärkande kropp i till köket. Där väntar kycklingpaj ála moderen & vin. Vinet får rädda mig ikväll. Nu tar jag ledigt för denna veckan. Imorgon börjar nästa…eller?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: