Igång. På G

Söndag 3.4.2011. Det liknar höst ute. I Nyköping är det gråmulet och dimma och det har regnat. Varmt är det i alla fall. Jag kan gå i leggings och bara fötter i skorna på väg till bilen, på väg till gymmet. Femte passet på en vecka, med mer ork!

På Hälsomagasinet var det lugnt till en början. Vi var bara fyra, kanske fem svettiga själar. Men fler kom det. Som om dimman ändå ledde dem till kämparglöden. Eller ångest över helgens intag.

Mamma har fått plockdille. Tanken på att jag är på inflytts-språng har nog fått henne lite motiverad. Den nya soffan har gett henne mersmak. Vi ska få så kul har jag bestämt. Vi ska inreda, njuta av livet och det goda man kan göra. Pengarna som vi sparar blir till livsnjutar-buffert. Vi ska göra matscheman och pusha varann till morgonpromenader. Vi ska sitta i solen på balkongen medan maten lagas med varsitt glas vin. Vi ska hälsa på familjen på sina ställen i Svea rike och mamma ska sluta snarka. Metoder ska prövas.

Hade hoppats på soligt vårväder under min härligt lediga helg utan måsten. Lite sol i fejset och ljuva långpromenader. Det blev annorlunda. Jag är ändå nöjd. Jag är tillfreds. Jag är motiverad!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: