Mor din är berusad…

Jag agerade precis fyllechaffis åt min kära moder. Hon var på Rosvalla och hade dejt med vår nationalhjälte Jerry Williams. Sen bar det av till McEwans men det hade inte vart så kul. Tyvärr måste jag säga att utbudet på bra uteställen är kasst i Nyköping. Säga vad man vill om köttmarknaden i Kalmar men det finns iallafall gott om barer, slyngelställen, dansbaneaftnar, Finlandsfärjehak, popidyller, bratshäng och pubar att njuta av en kall på.

Har insett att en sommar utan uteserveringarna på Larmtorget, Ölands stränder, Stensö & flundran inte kommer att gå så bra. En sommar med nära till bad. En sommar med sedvanligt IKEA-rus och köttbullar. Så jag återvänder, en sommar.

Igår gjorde jag nämligen mitt val inför HT11 och VT12: min första inriktning på Universitetet. Jag ska bli attraktiv på kommande arbetsmarknad är det tänkt och då väntar ett år med pendlande till Linköping. JOJAGTACKAR JAG. Här går man och väljer Norrköping som studieort för att slippa meck… och hamnar här. Men ja, vi är fyra som ska åka. Det är ett år det handlar om. Troligtvis inte mer än i snitt 2 träffar/vecka…och vi kommer bli utvalda efter examen!! :)

För att få gå den här ytterst oväntade inriktningen krävs Matte B. Har jag Matte B? Nej, det har jag inte… Sommarkurs vs. Distanskurs? Jobba i sommar och klara ekonomin vs. Sommarkurs och lite CSN och pengaångest?? Njaa, valet blev inte så svårt iallafall. Ska slänga in en ansökan på måndag & starta min distanskurs så snart som möjligt. Det blir en match… speciellt då vi har sista kurs innan sommar kvar. Ska vara en av de tuffaste på hela AUO. En Svahn-kurs.
Med underbaraste Monica Svahn….

Jag ser fram emot den 10 juni. Jag sitter i solen på utvald plats med arbetsgrupp F. Jag har en drink i handen och maten ligger på grillen. Vi skrattar, pratar minnen över året som gått. Vi är färdiga och har en glad känsla av att vi klarat även den sista kursen med G i bagaget. Nu ska vi splittras, men gläds över att vi lärt känna varann. 7 helt olika individer med helt olika erfarenheter. Självklart kommer vi träffas igen och göra samma sak, men just denna dag. Den sista på år ett så vilar glasslunchen gott i magen och ett av våra delmål är avklarade. Vi är så gott som andraårsstudenter med målet snart i fokus. Sommaren med all sin skönhet och njutning ligger framför oss… Vi skålar för en underbar sommar!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: