Obstinata grottmänniskor & så lilla sjuka jag…

Jag undrar varför det är så lätt att skriva här när det är så HISKELIGT svårt att forma en enkel mening i en inlämningsuppgift? Jag har dock bestämt mig för att lägga ned just skriveriet till nån annan (vilken??) dag och fokusera på tentan istället.
Efter tre dagar med feber och en grymt värkande hals sitter jag nu hemma i ”min” lägenhet. Igår kväll lät det som jag delade den med partykompaniet x 3 då två eller tre utav grannarna hade det trevligt med fest eller dylikt. De lät som obstinata grottmänniskor i behov av tinnitus och det hoppas jag innerligt att dem fick också. För när det låter som de spelar Paradise City i mitt vardagsrum så önskar jag bara olycka över alla inblandade.
Jag menar, låt mig vara sjuk, ensam och tittandes på Skavlan och någon trist dokumentär ifred en fredagskväll- snälla!

I övrigt saknar jag halva befolkningen i Karlskoga, Kalmar och Stockaryd. Älskar er! Tror dock inte nån läser detta.. hmmm
Undran om jag ska sova en halvtimme innan pluggtid? Jo..

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: