Nudlar, knäckebröd och te utan mjölk

…inga pengar…inget annat
Studentlivet sätter sina spår, och just nu lever jag det till fullo! Kanske mest för att jag inte orkar gå ut igen och försöka finna plugg-ro när jag är tillbaks. För jag har några kronor kvar på kontot- faktiskt!
Var idag på Hälsomagasinet med kära sis’ och tecknade 24 månaders träning! Dedu! Så nu ska bara snuvan och halsontet väck så är jag igång igen. Måndag säger jag nu, men det är en sjuhällvetes förkylning som går för nuvarande.
Annars gör jag det mesta för att undvika renskrivning av föreläsningsanteckningar och skrivande av ett paper i Hållbar Utveckling. Klarade mig iallafall helskinnad ur artikelseminariet idag… var faktiskt en av de bättre förberedda trots mina föga 2-3 läsdagar. Dessutom känner jag att jag förstår något bättre nu än innan semmet vilket är najs. Det var det ju dock ”några” som inte gjorde… och vilket bett ”de” har minsann!!

Dags att sätta fartt- ÅHHH :(

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: