*Här uppe i mina poängkåta moln svävar jag*

Det går bra nu..Petter, det går bra nu!
…eller ja, Hanna det går bra!
Den här veckan har varit lycklig. Jag fick godkänt på begreppstentan i måndags, och uppsatsen. Jag fick godkänt på K&K tentan i tisdags och till sist checkade jag portfolion i onsdags!
Det jag är absolut mest nöjd över är att jag lyckades, jag lyckades omfokusera tentaplugget mellan fredagen den 7 januari och måndagen den 10 januari. Jag klarade två tentor på tre dagar och jag kunde allt!
Nu är jag på gång!!
Imorgon kommer delar av klanen upp till Nyköping. Andreas & sons dyker upp på eftermiddagen och Veronica & co på kvällen. Hon blir kvar i 14 dagar och det ska bli trevligt. Det vankas hårdsatsning. Dagliga promenader. Bra mat. Har spanat träningsmöjligheter i staden, det lutar åt Hälsomagasinet. Var och undersökte Curves idag men kändes lite sektigt. Typ VV sekt. Säkert jättebra om man har svårt med disciplin och motivation samt kunskaper om träning. Men nog inget för mig.
Dessutom träffade jag idag min Sanne <3 Har haft otroligt dåligt samvete att jag inte hört av mig. Men idag var hon min för några timmar- härligt!!
Just nu känns det som att 2011 kanske blir mitt år iallafall. Förhoppningarna hopas. Motivationen byggs så sakteliga upp. Jag kanske har hittat rätt ändå- eller svävar jag bara på mina poängkåta små Universitetsmoln?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: