En svår och jobbig grej…

Idag var det svårt. Hade det mysigt igår med familjen Antonsen inför deras resa till Gran Canaria och den efterlängtade värmen. Snön faller återigen och sommaren känns långt borta. Grå himmel och tungt huvud att vakna till- nytändning, javisst!

Nästa syrra ringde, överförda pengar för nyåret och en extra bonus. Känns ovant det här.. att behöva hjälp från andra, och någon sorts påtvingad stolthet. Det är otroligt svårt att visa sin tacksamhet… Jag är ju van att vara en generös människa, tycker om att bjuda och bryr mig egentligen inte mycket om att bli återgäldad. Nu kan jag inte… Skäms över att behöva snåla med vinboxen, inte kunna bjuda igen när brorsan jämt betala maten och när mamma säger att Rille och hon kan sponsra till träningskortet. Det är ju mamma som är värd allt.

Jag brukar ju klara mig och mer därtill. Jag antar att det här är den största baksidan för mig och pluggandet. Det är otroligt jobbigt…Idag är det över huvudtaget fruktansvärt tungt. Vill bara sova och njuta med syrran. Se på S&F och snacka om livet. Ta en lång promenad och le.

Tentan gick nog bra, ska fira en dag när det är klart. Nu ska jag plugga till nästa – bra va med den här motivationen? Tänk om det var tolv dagar framåt i tiden och jag fått reda på att det är G som gäller? Men då kanske jag missar nåt mysigt däremellan.. får hoppas på att det går lagom fort, händer något skoj och oväntat och att jag inte har för stora förväntningar.

Kram

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: