Så var det min tur… Tentaångest!

Det råder inga tvivel om snön. På en natt blev liggande lagret på en och fyrtio sammanlagt en och femtio. De har plogat här utanför nu iallafall. Sist jag var här var det skyffla sig in…skyffla sig ut. Vackert med det vita landskapet,men solen är vad jag önskar kom – och värme!

Nytt År! Började med en god middag av samma skrivande hand. Tre rätter perfektion kan jag nog dra till med. Familjärt, njutningsfullt. Besök från nordväst och en katt. Kill i näsan på den. Snölekar vid slottet och grillning, wii & brädspel, vin och delikatesser. Som det ska vara, dock 7-8 man kort…

Stämningen avbröts av snorigt plugg. Tentaångesten kryper sig lätt på…imorgon skriver jag den. Min första fullföljda tenta. Den jag självklart blir godkänd på. Och den på måndag. Nummer två. Också godkänd.
Jag borde nöta nu. Motivationen är så låg, vill andas djupt och bara njuta av livet. Konflikt, Rättvisa, Kunskap & Yrkesetik stör mig i den tanken. Att jobba, tjäna pengar och resa hägrar. När ska jag bli det jag ska bli? Vad ska jag bli?

Ser tillbaka på mitt 2010. Var hemma ett tag. Misstrivdes. Såg fram emot värmen liksom nu – kärleken. Den skulle firas av två par. Kalle skulle komma och det gjorde han. I mars. Sökte skolan som en sista utväg. Fanns ju inga ärofyllda jobb! Sommaren var varm, slitsam, kärleksfull, skrattfull, och fylld av separationsångest. Sen kom hösten. En flytt, nya äventyr och tvivel. Tankarna hanns inte med mellan portfolios, uppsatser opponeringar och begrepp. Köttbullarna byttes mot didaktiska ryggsäckar. Jag blev ett ting, jag väntar på pånyttfödelse. Det är dags snart. Här kommer jag!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: