Kom igen då vår!!

Idag är jag faktiskt ledig! Så skönt! Har sovit som en gnu de senaste dagarna. Jobbet i lördags kändes verkligen i kroppen. Somnade runt klockan åtta på kvällen i soffan. Vaknade runt halv ett för att lägga mig i sängen och sov till tio i åtta på morgonen. Igår sov jag en eftermiddagslur och idag sov jag till ELVA!! Var faktiskt längesen, en det behövdes väl antagligen för jag har inte ont i huvudet eller efterskakningar…

I fredags var jag barnvakt. Myste med Max hela dagen! Han e så go´. Sitter och leker på golvet och helt plötsligt sträcker han sig efter en och vill ge världens bamsekram. Så gosar man en stund och så är det dags för lek igen. Hans kramar är underbara! Vi hann även med en fika på stan med Sara och Emmelie och såg Magnus Betnér spatsera Norra långgatan upp! Det måste varit han iallafall, om han inte har en tvilling. Hörde att han var i Karlskrona i torsdags och tror han hade show här i lördags.

På kvällen var det äntligen dags att se Isabelles favoritkärleksfilm på mitt sprillans 5.1 system! Den var fin, kan verkligen rekommendera The Notebook (Dagboken). Handlar om en gammal man som läser för en senildement kvinna ur en dagbok. Visar sig sedan att dagboken är tillför kvinnan och att hon ska minnas sitt passionerade liv. Fint. Till detta blev det cheesecake och rött vin. Mums!

Måste även passa på att rekommendera Iron Man filmerna för den som nu läser. Såg nummer två på bio med bror i måndags och den var också bra skit!

Idag blir det dags att få fason på livet igen. Min bombförkylning är äntligen väck och jag ska träna dubbelpass med Sara halv 5 i eftermiddag! Shit alltså!. Ska försöka ta biken till jobbet i veckan med. Bara det här omotiverade SKITVÄDRET kan ta och stabilisera sig. Bara blåser, regnar och är kallt. Känns som vi hoppade över sommaren och är i oktober igen… Kom igen nu vår!!

Neehe, nu ska jag nog ringa mor. Kolla om hon dyker upp här nångång snart!

Puss! //** H

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: