Baka i långpanna: del ett

Jaha, då var det dags igen. Idag har jag absolut ingen lust, men jag ska ändå göra det. Vad ska jag göra? jo, jag ska jobba. Jag vet att jag ska vara glad att jag har ett arbete men 10 timmar i disken på IKEA känns ungefär lika charmerande som det låter… Långpanna, ja. Det är det som är när man jobbar dubbelpass, eller en heldag.

Idag är det även mulet, igår med. Igår kom det 60 personer i klunga som inte anmält detta. OM du nån gång ska ta med ett stort gäng nånstans, snälla ring och säg det då. Det blev invasion! Hade vi vetat hade vi ju öppnat andra sidan åt samlingen och det hade underlättat för alla. Och övriga kunder hade inte behövt stå lika länge i kö heller. IKEA är stort, ja, och det funkar men det kunde gått smidigare. Irriterande faktiskt.

Ja, jag vet! Nu släpper jag inte ifrån mig jobbet när jag är ledig och hemma. Det är dels därför jobbet suger ut så mycket energi. Allt det negativa med jobbet suger ut min energi. Är väl bara så att jag måste analysera allt, överanalysera allt. Det är en tung vecka. Jag är lite låg, kanske någon form av vårdepression eller bara en sån period. Det dåliga vädret hjälper väl inte till, speciellt eftersom jag då vet att det blir mer att göra på jobbet. Och det innebär tungt arbete, stress och frustration över att man inte hinner med. Men jag ska tygla mig. Jag vet att det är roligt att det händer lite och tiden går så mycket fortare. Men snälla , låt det flyta på bra!

H//**

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: