Sköna Söndag!

Det här börjar bli en morgonrutin för mig. Att sitta med påtåren till morgonkaffet och fundera över livet. Idag skiner faktiskt solen och jag är ledig. Gjorde allt man kan tänkas måste göra igår. Tvättade från klockan 7, städade lägenheten grundligt, tvättade fönsterna och bytte gardiner. (visst bytte jag bara det ena paret från sovrummet till v-rummet, men ändå) Efter detta bäddade jag rent sängen, tog en dusch och blev upphämtad av Åsa & Isabelle. Vi tog bestämt en fika på Citygross, så exotiskt, och sen handlade vi. Men vi hade inte så mycket att välja på då klockan var över halv 4 och det var en tokröd första maj- lördag.

Dock när jag föreslog en påtår efter räkmackan med handskalade räkor och riktiga ägg(kombipris med kaffe 45:-!)tyckte tjejerna att jag var lite för vuxen… men påtår blev det till slut! När jag sen berättade att jag hade MANGLAT mina lakan när jag tvättade var det som om droppen fått bägaren att rinna över. Men i efterhand måste jag säga att kvalitén på sovandet blev så mycket bättre utan veck… faktiskt! Och jag är ju ingen strykare så… Men jag kommer nog fortsätta med det här :)

Jag tror faktiskt att det värsta är över på förkylningen iallafall. Har haft feber och kallsvettats i flera dar. Igår vaknade jag med sjukt stel nacke, men idag känner jag mig rörlig och inte fullt lika snorig & hostig. Skönt! Har som mål att kanske få träna lite kommande vecka. Innan det är över får jag pallra mig ut på promenader helt enkelt.

Sen är det ju tuffa jobbveckan som kommer. Måndag till torsdag, ledig fredag men ska tillbringa dagen med Max 8-17, sen på’t igen klockan 9 på lördag. Och den här veckan blir det cykeln till jobbet! Nu ska det bli ordning på Hanna och när jag den 14 augusti iklär mig den sommarfina klänningen på bröllopet ska den sitta fint! Måste bara hitta klänningen med! Jag är taggad! Är du? Förresten, läser nån egentligen det här?? (hihi)

**// H

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: