Sitter just nu med kaffe och tungt huvud och laddar inför jobbet. Skönt att det bara är två dagar kvar innan ledig helg! Bombförkylning #2 denna månad är ett faktum och jag försöker leva dagen med ungefär fem minuter utan en nysning eller hostattack. Huvudvärken beror nog på att jag somnade igår eftermiddag runt fem och sov till åtta. Sen förflyttade jag mig till sängen runt halv elva och sov till 7. Fanns det nåt som hette för mycket sömn? hmmm…

Men jobbet ja, blir två pass till sju på kvällarna innan jag kan stämpla ut för helg. Sen ser jag fram emot sol, första maj- grillning, öl, sista balkongfix och hemmabio! För nu har jag väntat tillräckligt på mitt ljudsystem. Måste ha lite power i musik- och filmupplevelserna!

I tisdags blev jag såå glad när jag såg min vanligtvis tråkiga posthög, för just då låg det ett kuvert där som var minst sagt efterlängtat! För där låg inbjudan till sommarens första bröllop av två. Den 14:e augusti ska jag i sommarfina kläder bevittna min lilla storebrors bröllop i Karlskoga. Har ju inte fått igång min bildinsättning här än men så fort jag tagit en pic ska jag ladda upp och visa. För den var så fin. Sådär romantiskt rockigt som är så poppis just nu!

Nehe, nu blev det bråttom. Mot blå lådan!

Kramen **// H

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: