På lördag är det ju en tokröd dag!

Då var det måndag igen. Efter ca 17 timmar huvudvärk och djup sömn sitter jag med morgonkaffet urdrucket och planerar dagen. Ska strax klä mig för att åka iväg mot storhandlingen. Behöver allt från kaffe till tvål och schampoo. Sen blir det IKEA för att komplettera med mer balkongplattor och mys till den. Syrran bad mig även att köpa några solcellslyktor till henne. Efter det blir det Malkars med Sara och lite kondition samt mage & lårträning. Skönt att vara igång igen!

Ikväll bär det sedan iväg till jobbet igen för stormöte. Väntar mig äntligen lite diskussioner och ventilation. Är faktiskt trött på att folk kan prata om hur de känner i disken men när det väl gäller vågar de inte säga vad de tycker inför alla på våra möten. Nån måtta får det faktiskt vara på’t!

Såg ju fram emot att träffa Andreas med och inhandla mitt hemmabio, men det får vänta lite till. Har jag väntat så här länge så… nejmen det verkar bli av senare i veckan. Undrar dock om affärer har öppet på lördag. Är ju en tokröd dag enligt brorsan :) Men Ikea är ju öppet. Jag tror faktiskt att det kan vara det även på stora elektronikkedjor. Det är ju inte midsommarafton liksom.

Nehe! dags att få fart på den här dagen. Ut i solen med er! Kan ju inte sitta framför datorn hela dagen.

**// Hanna

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: