En busslast pensionärer, tack!

Jahaja minsann. Det blev ju precis som jag trodde med jobbet. Lite värre igår än i måndags och än värre idag. Barnbidrag och inte minst pensionen har kommit och busslaster med pensionärer kommer för våra billiga köttbullar! Fasar lite för morgondagens långpanna och helgen som det lär ryka om! Lönehelg på Ikea is the shit! Annars har jag väl inte styrt med så mycket. Är väldigt trött och orkeslös, men jag försöker hålla gott mod. Bokat in mig på några pass i veckan och försökt komma ut på promenader med men vädret idag var ju bara för deppigt!

Var förbi Retrå på vägen hem efter jobbet. Gillar verkligen second hand och vill piffa mer hemma. Sen vill jag ju kanske inte samla på mig mer saker när jag inte vet om jag ska flytta och hur det blir i framtiden. Känns faktiskt lite läskigt när man inte vet vad som kommer hända om några månader. Jag vill iallafall ha en uteplats och ett mysigt hem och hoppas att det slår in :)

Annars är det väl närmast fredagen jag ser fram emot. Planerar tidig morgon med träning, god frukost, räkningarna ska betalas och sen mer balkongpiff. Om vädret tillåter det vill säga. Sen ska delar av denna lönen gå till mitt efterlängtade hemmabiosystem! Äntligen!

Over and out

Annons

En tanke på “En busslast pensionärer, tack!

  1. Pernilla skriver:

    Hemmabiosystem… nice!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: