Fullspäckad helg!

Helgen har varit till belåtenhet. Igår började jag tidigt med en tur med Saran, inhandlades goda ostar och kex och vin. Hem en stund för lite mys och gitarrspel. Sen åkte jag ut till brorsan på Öland, blev bjudna på grillad hamburgerlunch hos Lee & Micke. Mycket snack och barn! Kvällen blev sen en tillbakablick längs Memory Lane. Kollade på 5 års bilder, lyssnade på musik och snackade minnen med Sara och Emmelie. Det var riktigt mysigt, känns bara grymt konstigt att säcken snart ska knytas ihop. Snart är de färdigbakade lärare och jag kanske flyttar för att pröva mina vingar! En hel vinare gick ner och jag la mig nöjd i sängen nån gång efter midnatt.

Idag har jag dels latat mig och dels varit väldigt effektiv. Var iväg till Ikeat för att skaffa golvplattor till balkongen. Det har pimpats med ett parasoll nyplanterade penséer och så snart det blir lagom varmt ska det ner örter i stora krukan och upp solcellslyktor och ljuslyktor på något sätt. Blir en riktig oas därute! Längtar till sommar och varma kvällar!

Nu är det dock söndag kväll. Tvätten är klar jag är trött redan halv tio. Är väl tyvärr med vemod jag ser framåt på veckan och dess jobb. Ska inte klaga för mycket, man ska ju vara glad att man har ett jobb, men den här veckan med barnbidrag, lönehelg och långlånga pass är lite tuff att gå in i. Jag är glad att jag har en hel del goa kollegor att skratta med för annars hade det inte gått länge till. Det är faktiskt tråkigt när överordnade inte ens knappt hör med en hur man mår. Jag är fortfarande trött och lättstressad på jobbet. Trist när man inte får respons på sånt man framför… Men nu ska jag vända det här till något ljust. Hmm, jo jag mognar ju med varje motgång. Jag lär mig att säga nej. Jag får tvinga mig att inte ha för höga krav på mig själv.

Jahapp, men på fredag är jag ju faktiskt ledig! Det ser jag verkligen fram emot! Underbart:)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: