Då var det äntligen fredagsmys. Sitter i min nystädade lägenhet (ja, det blev inget igår)och häckar. Dagen blev så sjukt stressig till slut. Lämnade in bilen imorse för däckbyte, gick sedan till jobbet. Informerade om att jag måste komma iväg lite tidigare för att ha marginal till peugeot på em. Vad händer?? Jo, miss i kommunikationen och mitt avbyte som skulle kommit några minuter över tre kom istället kvart över. Lämna kassa, stämpla ut, byta om, dricka ett glas vatten och halvspringa till verkstaden! Hem med däcken och tillbaka till IKEA:t… varfördådå?? Jo, det ska jag säga dig (vem som nu läser)

Igår såg jag en Karlskrona vilfåtölj på fynd på ikea för 395:-, idag kostade den 295, men jag prutade ned den till 249! med p-rabatt blev det endast 211 kroner! Och vad har den kostat?? JO, 1495 riksdaler!! KAAAAP :D Lite trasig men jag kommer sova så gott i den på balkongen i sommar. Eller om den inte får plats.. läsa i den i salongen.

Ja, så efter lite städ och fej så sitter jag här å spanar in ”modern family”, solsidans ersättare. Lite skoj faktiskt! Diggar pappan som ska vara ”ung &cool” hehe… Saknar min familj dock, känns som det var evigheter sen jag åkte hem från Nypan! Skumt faktiskt. Men ansökan är inne, skola är sökt. Bara att vänta å se;)

Men helgen ska nog fyllas med skoj. Imorrn tänker jag pimpa upp balkongen, träffa Andy med barn och till kvällen blir den vin & ost med Sara och Emmelie. Mys!

Bye Bye! **// Hanna

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: