Konstig dag

Det har varit en underlig dag. Vaknade som vanligt av snickarna som renoverar mina grannlägenheter, lagom kul när man somnat med feberfrossa och sovit kasst. Men upp till jobbet var det och kanske tur med en extra väckarklocka ändå. På jobbet började allt bra som vanligt men så blir man stressad och allt vänds lite till det sämre. Har inte riktigt lärt mig hur jag ska hantera det negativa och de stunder jag börjar få panik, men det blir bättre iallafall. När jag sedan kom hem började jag chatta med en god vän jag har haft dålig kontakt med senaste åren. Fick reda på tråkiga saker och kände mig patetisk. Jag vet att jag inte kan se ner på mig själv för att jag mår dåligt över mina ”små” saker. Man kan ju faktiskt inte jämföra varandras sorger och svåra stunder. Mina tankar går i varje fall till henne och hennes nära.

Imorrn måste jag också upp tidigt. Det blir tvättstuga, städning och kanske lite biltvätt innan jobbet om jag hinner. Ska lämna in för däckbyte på fredag så det kan ju vara schysst om den är lite renare för de stackars mekanikerna innan ledig helg :)
Jag ska ju också ha ledig helg, igen! Tredje raka faktiskt tack vare min tripp till hemstaden och semester. Men ska bli härligt. Vill inreda balkongen lite mysigt och kunna sitta där nu när det våras och somras. Har lite idéer i bakhuvudet och hoppas kunna förverkliga dessa inom snar framtid.

Nu ska jag nog knoppa inför morgondagens aktiviteter. Undrar om min lägenhet också kan få sig ett lyft snart eller om de väntar på att man ska flytta ut innan de börjar. finns ju behov av det iallafall. Ja ja..hoppas hoppas.

Kramen **// H*

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: