#1- Värsta bloggern…

Ja…en blogg. Jag har väl inte riktigt varit ett fan av sånt här förr, men jag tänkte börja skriva av mig. Skriva av mig ja, man kan väl kalla det klaga! Nej, skämt åt sido. Ska faktiskt försöka dela med mig av bra och dåliga erfarenheter, tankar, idéer och annat spännande. Vem vet? Kanske ger jag nån lite inspiration och glada tankar och gör att dennes dag blir bra och speciell.. Men hallå! Vem tror jag att jag är? Värsta bloggern? Får väl se om jag klarar en månad ens…

Annons

En tanke på “#1- Värsta bloggern…

  1. […] Så såg jag att det nu är två år sedan jag började mitt skriveri på webben. Med bara några månader som officiell bloggare kanske det kan vara svårt att förstå men här kommer beviset, mitt allra första inlägg! […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: